Επιλογή / Select

header

Ο παιδοχώρος λειτουργεί σε ένα ευχάριστο, ιδανικά διαμορφωμένο χώρο με πρωτοποριακές εγκαταστάσεις και άρτιο εξοπλισμό, ώστε να προσφέρει ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τα παιδιά.

Βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταθμού μας, στο Λιθάρι, Ποταμού. Αποτελείται εσωτερικά από μεγάλο, στεγαζόμενο, προστατευμένο και θερμαινόμενο χώρο με παιδότοπο και εξωτερικά, από ειδικά διαμορφωμένο κήπο με παιχνίδια. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να φιλοξενήσει δραστηριότητες όλη τη χρονιά, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών.

Στον παιδοχώρο, τα παιδιά του σταθμού μας μπορούν να παίζουν άνετα και να περνούν ευχάριστα ώρες ελεύθερου παιχνιδιού, αλλά και κατευθυνόμενων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως γυμναστική, χορός, θέατρο κτλ. Επίσης, ο χώρος μπορεί διαμορφωθεί, ώστε να φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του σχολείου μας για τις εθνικές επετείους και τις θρησκευτικές εορτές, καθώς και συναντήσεις γονέων, σεμινάρια και παρουσιάσεις.

Παράλληλα, τα απογεύματα, ο παιδοχώρος λειτουργεί ως χώρος αναψυχής για τους γονείς και τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν ευχάριστα και με ασφάλεια με τα παιχνίδια του παιδοχώρου, παρουσία παιδαγωγού, σε ένα όμορφο περιβάλλον. TV Spot