Επιλογή / Select

header

Αγαπητοί Γονείς και Φίλοι,

ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες πολλών νέων γονέων, αποφασίσαμε, με αφετηρία τη φετινή χρονιά, τη λειτουργία του σταθμού μας στο Λιθάρι, Ποταμού αποκλειστικά ως Βρεφικού Σταθμού για βρέφη και παιδιά, από 2,5 μηνών έως και 2,5 ετών.

Στο νέο μας ανακαινισμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τηρώντας τους πιο αυστηρούς κανόνες ασφαλούς λειτουργίας, οι νέοι γονείς μπορούν να μας εμπιστευθούν τη φροντίδα και το μεγάλωμα των βρεφών τους. Η 20ετή μας εμπειρία και το εξειδικευμένο μας προσωπικό, που στελεχώνεται από πτυχιούχους βρεφονηπιοκόμους και νοσηλευτικό προσωπικό, εγγυώνται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο νέο μας χώρο και να ανακαλύψετε γιατί πάνω από 1000 οικογένειες έως σήμερα μας έχουν εμπιστευθεί τη φροντίδα και το μεγάλωμα των παιδιών τους. Γιατί στο Childrens World τα παιδιά σας είναι και δικά μας παιδιά.

kindergarten

Ο Παιδικός Σταθμός "Παιδικός Κόσμος (Childrens World)" εγκαινιάζει για το σχολικό έτος 2016 - 2017 νέα τμήματα εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλίκας.

Σκοπός των εργαστηρίων είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο των ευρύτερων στόχων της σχολικής και προσχολικής εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων πραγματοποιούνται κατάλληλες δραστηριότητες, οι οποίες ξεκινούν από τις ανάγκες και τις γνώσεις των παιδιών, ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα και την ανταλλαγή ιδεών.

kindergarten

Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Childrens World, η διεύθυνση του σταθμού μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σειρά από οικονομικές προσφορές, που αφορούν νέες εγγραφές ή ανανέωση εγγραφών για το σχολικό έτος 2015 - 2016.

Για την εγγραφή, ο γονέας ή κηδεμόνας του παιδιού συμπληρώνει αίτηση που υποβάλλεται στη Διεύθυνση του Σταθμού, μαζί με πιστοποιητικό υγείας και τα εμβόλια του παιδιού.

Η πληρωμή των οικονομικών υποχρεώσεων γίνεται το πρώτο δεκαήμερο τρέχοντος μηνός, χωρίς καθυστέρηση, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του παιδικού σταθμού. Τα δίδακτρα καταβάλλονται στη Διεύθυνση του Σταθμού ή σε ορισμένο εκπροσωπό της.

Κάθε νέο Σχολικό Έτος διαρκεί απο το Σεπτέμβρη έως τον Άυγουστο.

Κάθε γονέας καταβάλλει ένα μήνα εγγύηση με την εγγραφή του στο σχολείο. Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται στο τέλος της σχολικής χρονιάς (Αύγουστος).

Τα δίδακτρα κάθε μήνα καταβάλλονται στο σταθμό, ανεξάρτητα από το εάν το παιδί δεν έχει προσέλθει.

Οι γονείς υποχρεούνται να είναι συνεπείς στο ωράριο λειτουργίας του σταθμού. Οταν θέλουν να έλθουν να πάρουν τα παιδιά τους πιο νωρίς από το καθορισμένο, οι ίδιοι ή άτομο δίκης τους επιλογής, πρέπει τηλεφωνικά να ενημερώσουν την Διεύθυνση του Σταθμού με τα στοιχεία του ατόμου που θα πάρει το παιδί. Όταν έρχονται να φέρουν ή να πάρουν τα παιδιά τους υποχρεούνται να ειναι διακριτικοί. Επίσης παρακαλούμε πολύ τους γονείς να ειναι ντυμένοι ευπρεπώς κατα την παράδοση και παραλαβή των παιδιών απο το χώρο του σχολείου καθώς και από το σημείο συνάντησης με το σχολικό. Οι γονείς ή κηδεμόνες έχουν ευθύνη κατα την προσέλευση να παραδίδουν το παιδί στους παιδαγωγούς και κατά την αποχώρηση τους να κλείνουν την εξωτερική πόρτα.

Οι γονείς οφείλουν να συμβαδίζουν με τους υπάρχοντες κανόνες που ισχύουν στο σταθμό, καθώς και να συμβάλλουν στο έργο των παιδαγωγών και τις καθημερινές δραστηριότητες και τις σχολικές εορτές. Τυχόν παράπονα ή υποδείξεις απευθύνονται στην Διεύθυνση του Παιδικού Σταθμόυ ως μόνη αρμόδια για την επιλυσή τους.

Τέλος στην περίπτωση που κάποιο παιδί ειναι αδιάθετο, θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει στο σπίτι μέχρι να ανάρρωσει πλήρως. Εάν το παιδί νιώσει αδιαθεσία κατα το διάστημα που ειναι στο σχολείο μας, άμεσα θα ενημερώνονται οι γονείς του. Οι δε γονείς θα πρέπει να έρθουν στο σχολείο το συντομότερο και να παραλάβουν το παιδί τους.


Στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή εκδήλωση του Ελληνοβρετανικού Παιδικού Σταθμού - Νηπιαγωγείου Childrens World στο Λιθάρι, Ποταμού Κέρκυρας με καλλιτεχνικό αφιέρωμα στη σπουδαία Κερκυραία ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τους σκοπούς του Κέντρου Ειδικής Αγωγής "Η Μέλισσα".

 


 TV Spot