Επιλογή / Select

Νέα του Childrens World


header

Αγαπητοί Γονείς και Φίλοι,

ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες πολλών νέων γονέων, αποφασίσαμε, με αφετηρία τη φετινή χρονιά, τη λειτουργία του σταθμού μας στο Λιθάρι, Ποταμού αποκλειστικά ως Βρεφικού Σταθμού για βρέφη και παιδιά, από 2,5 μηνών έως και 2,5 ετών.

Στο νέο μας ανακαινισμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τηρώντας τους πιο αυστηρούς κανόνες ασφαλούς λειτουργίας, οι νέοι γονείς μπορούν να μας εμπιστευθούν τη φροντίδα και το μεγάλωμα των βρεφών τους. Η 20ετή μας εμπειρία και το εξειδικευμένο μας προσωπικό, που στελεχώνεται από πτυχιούχους βρεφονηπιοκόμους και νοσηλευτικό προσωπικό, εγγυώνται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο νέο μας χώρο και να ανακαλύψετε γιατί πάνω από 1000 οικογένειες έως σήμερα μας έχουν εμπιστευθεί τη φροντίδα και το μεγάλωμα των παιδιών τους. Γιατί στο Childrens World τα παιδιά σας είναι και δικά μας παιδιά.

kindergarten

Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Childrens World, η διεύθυνση του σταθμού μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σειρά από οικονομικές προσφορές, που αφορούν νέες εγγραφές ή ανανέωση εγγραφών για το σχολικό έτος 2015 - 2016.

fuego

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του σταθμού μας Childrens World με τη Σχολή Χορού Fuego της κας Μαρίας Τράκα.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, ο σταθμός μας ενισχύει το ήδη πλούσιο παιδαγωγικό του πρόγραμμα με σημαντικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, σχετικές με τη μουσική, το χορό, τη ρυθμική κίνηση και το παιδικό θέατρο.


summer02

Από 16 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2014, θα λειτουργήσει στο σταθμό μας καλοκαιρινό τμήμα για παιδιά ηλικίας από 4 έως 9 ετών.

Δημιουργία και Διασκέδαση θα είναι το σύνθημά μας!

Καλοκαιρινές Διακοπές στο Childrens World! Σας περιμένουμε!

Στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή εκδήλωση του Ελληνοβρετανικού Παιδικού Σταθμού - Νηπιαγωγείου Childrens World στο Λιθάρι, Ποταμού Κέρκυρας με καλλιτεχνικό αφιέρωμα στη σπουδαία Κερκυραία ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τους σκοπούς του Κέντρου Ειδικής Αγωγής "Η Μέλισσα".