Επιλογή / Select

Καλώς Ήρθατε στο δικτυακό τόπο του Childrens World

Από το 1996, βρισκόμαστε στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης. Ξεκινήσαμε με πολύ αγάπη το σταθμό στην περιοχή Σολάρι και μετά στην περιοχή Λιθάρι-Ποταμού, γιατί νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα ξεχωριστό χώρο, για τα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Προσαρμοσμένος στα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα, ο σταθμός μας περιλαμβάνει ένα ιδανικά διαμορφωμένο χώρο, με πρωτοποριακές εγκαταστάσεις, άρτιο εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους υγιεινής. Με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, για διαρκή επίβλεψη όλων των χώρων, φωτεινές αίθουσες με σύγχρονα εκπαιδευτικά παιγνίδια και υλικά και ένας υπέροχος κήπος με γκαζόν και παιδοχώρο, συμπληρώνουν το ιδανικό περιβάλλον.

Το σχολείο μας λειτουργεί ως ελληνοαγγλικό. Οι λόγοι, που μας ώθησαν σε αυτό το εγχείρημα είναι γιατί τα παιδιά, από πολύ μικρή ηλικία, είναι εύκολο να γνωρίσουν μια δεύτερη γλώσσα, παράλληλα με την ελληνική.

Οι άνθρωποι μας διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση και διακρίνονται για την ευαισθησία και τη συνέπεια τους. Χρησιμοποιούν σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και αγκαλιάζουν τα παιδιά με αγάπη και στοργή. Ο ενθουσιασμός όλων των συνεργατών μας, τα ευέλικτα προγράμματα και ωράριά μας, δημιουργούν πραγματικά ιδανικές συνθήκες για την προσχολική ζωή των παιδιών.

Ο κάθε γονιός θέλει να κάνει τη καλύτερη επιλογή για το παιδί του, θέλει να δει στα μάτια των ανθρώπων, που του μιλάνε, την αλήθεια και τη βεβαιότητα ότι το παιδί του, σε αυτό το χώρο, θα βρει το δεύτερο σπίτι του.

 

Με Εκτίμηση,

Σωτηριανός Ιωάννης, ιδιοκτήτης Childrens World