Επιλογή / Select

 Εγκαταστάσεις

Τα σύγχρονα κτήρια μας και ο κήπος διαμορφώθηκαν, έτσι ώστε να δίνουν στα παιδιά το συναίσθημα πως μπαίνουν στο δεύτερο σπίτι τους, αλλά συγχρόνως και σε ένα χώρο, που τους προσφέρει χαρά, αγάπη, ασφάλεια, φροντίδα και πολλές γνώσεις, μέσα από το παιχνίδι και τις κατάλληλες παιδαγωγικές δραστηριότητες.

Τα παιδιά περνούν την ημέρα τους σε ευρύχωρες, φωτεινές αίθουσες, εξοπλισμένες με σύγχρονο παιδαγωγικό υλικό, το οποίο συνεχώς ανανεώνεται.

Στον κήπο μας και τον παιδοχώρο μπορούν να παίζουν άνετα και να περνούν ευχάριστα ώρες ελεύθερου παιχνιδιού, αλλά και κατευθυνόμενων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων.

Οι εγκαταστάσεις του σταθμού μας πληρούν όλους τους κανόνες και πρότυπα ασφαλείας. Η είσοδος/έξοδος από τις εγκαταστάσεις είναι ελεγχόμενη, ενώ υπάρχει σε διαρκή λειτουργία κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, για τη διαρκή επίβλεψη και καταγραφή όλων των χώρων. Επίσης, υπάρχει πλήρης ασφαλιστική κάλυψη για τις παιδαγωγούς και τα παιδιά, που φιλοξενούνται στους χώρους του σταθμού μας.


 Πληροφορίες

 Ο Σταθμός μας διαθέτει εγκαταστάσεις στο Λιθάρι, Ποταμού και στο Σολάρι
 Η Είσοδος/Έξοδος στις εγκαταστάσεις είναι ελεγχόμενη με κωδικό ασφαλείας
 Λειτουργεί κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) για διαρκή επίβλεψη των χώρων
 Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη

Ο Ελληνοαγγλικός Παιδικός Σταθμός Childrens World στο Λιθάρι, Ποταμού ιδρύθηκε το 2008. Η επιθυμία και η ανάγκη να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα ξεχωριστό και ιδανικά διαμορφωμένο χώρο, για τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός πρότυπου σταθμού, με πρωτοποριακές εγκαταστάσεις, άρτιο εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους υγιεινής και ασφάλειας, προσαρμοσμένες στα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα.

Με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, για διαρκή επίβλεψη όλων των χώρων, φωτεινές αίθουσες με σύγχρονα εκπαιδευτικά παιγνίδια και υλικά και ένας υπέροχος κήπος με γκαζόν και παιδοχώρο, συμπληρώνουν το ιδανικό περιβάλλον για την εκπαίδευση και φροντίδα των παιδιών μας.

Από το σχολικό έτος 2017-2018, ο σταθμός μας στο Λιθάρι Ποταμού λειτουργεί αποκλειστικά ως Βρεφικός Σταθμός. Με νέες, ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας και εξειδικευμένο προσωπικό φιλοξενεί βρέφη από 2,5 μηνών έως 2,5 ετών.

Ο Ελληνοαγγλικός Παιδικός Σταθμός Childrens World στο Σολάρι ιδρύθηκε το 1996. Στον παιδικό σταθμό Childrens World στο Σολάρι θα βρείτε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον για τη φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών σας.

Ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες, οικονομικά, συνθήκες αναπροσαρμόσαμε τα δίδακτρά μας, προσφέροντας στις οικογένειες του τόπου μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ιδιαιτέρως προσιτά δίδακτρα.