Επιλογή / Select

Ο Ελληνοαγγλικός Παιδικός Σταθμός Childrens World στο Λιθάρι, Ποταμού ιδρύθηκε το 2008. Η επιθυμία και η ανάγκη να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα ξεχωριστό και ιδανικά διαμορφωμένο χώρο, για τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός πρότυπου σταθμού, με πρωτοποριακές εγκαταστάσεις, άρτιο εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους υγιεινής και ασφάλειας, προσαρμοσμένες στα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα.

Με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, για διαρκή επίβλεψη όλων των χώρων, φωτεινές αίθουσες με σύγχρονα εκπαιδευτικά παιγνίδια και υλικά και ένας υπέροχος κήπος με γκαζόν και παιδοχώρο, συμπληρώνουν το ιδανικό περιβάλλον για την εκπαίδευση και φροντίδα των παιδιών μας.

Από το σχολικό έτος 2017-2018, ο σταθμός μας στο Λιθάρι Ποταμού λειτουργεί αποκλειστικά ως Βρεφικός Σταθμός. Με νέες, ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας και εξειδικευμένο προσωπικό φιλοξενεί βρέφη από 2,5 μηνών έως 2,5 ετών.


 Τμήματα

Στο Βρεφικό Σταθμό Childrens World στο Λιθάρι φιλοξενούνται βρέφη και παιδιά από 2,5 μηνών έως 2,5 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα Τμήματα και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, πατήστε εδώ: 


 Υπηρεσίες

Ο βρεφικός σταθμός Childrens World στο Λιθάρι διαθέτει εγκαταστάσεις για τη διατροφή και σίτιση των βρεφών, σύγχρονο, ιδιόκτητο λεωφορείο για τη μεταφορά τους, ενώ στο πίσω μέρος του κτιρίου βρίσκεται ειδικά διαμορφωμένος κήπος με παιδοχώρο, στον οποίο πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ελεύθερο παιχνίδι, οι εκδηλώσεις και γιορτές του σταθμού μας, αλλά και σεμινάρια και διάφορες άλλες, κοινωνικές και φιλανθρωπικές, εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις υπηρεσίες, που παρέχονται, πατήστε εδώ: 


 Που βρισκόμαστε: Φωτογραφικό Υλικό