Επιλογή / Select

header

Το σχολείο μας παρέχει πρωινό και μεσημεριανό φαγητό, σπιτικά μαγειρεμένο, με αγνά υλικά, που διαλέγουμε προσεκτικά από τους προμηθευτές μας.

Περιέχει ποικιλία τροφών, που προσφέρουν στα παιδιά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Το ελαιόλαδο, τα φρούτα, τα λαχανικά, το φρέσκο ψωμί, το νόστιμο κρέας και το ψάρι, τα πεντανόστιμα λαδερά φαγητά και οι σούπες κάνουν την ώρα του φαγητού πραγματική απόλαυση για τα παιδιά μας.

Οι γονείς ενημερώνονται στην αρχή κάθε μήνα για το μενού, το οποίο καταρτίζεται από επιστημονικό συνεργάτη μας, διαιτολόγο - διατροφολόγο. Επίσης, υπάρχει καθημερινή ενημέρωση, με σημείωμα της παιδαγωγού, για την ποσότητα του φαγητού, που έφαγε το παιδί τους, κατά τη παραμονή του στο σχολείο.


 Πληροφορίες

 Το πρωινό σερβίρεται από τις 08:15 έως τις 09:00. Περιλαμβάνει γάλα ή φρέσκο χυμό και συνοδεύεται από δημητριακά, φρυγανιές, μαρμελάδα, βούτηρο, κέικ, τσουρέκι και κουλουράκια.

 Το μεσημεριανό σερβίρεται από τις 12:30 έως τις 13:30. Εκτός από το κυρίως γεύμα της ημέρας, που καθορίζεται από το μενού, το μεσημεριανό περιλαμβάνει επίσης σαλάτα και φρούτα εποχής.

 Σε περιπτώσεις, που κάποιο παιδί ακολουθεί ειδικό διαιτολόγιο ή εμφανίζει αλλεργίες ή δυσανεξία σε κάποιες τροφές, οι γονείς, σε συνεννόηση και συνεργασία με τη διεύθυνση του σταθμού και την υπεύθυνη παιδαγωγό, μπορούν να προσκομίζουν το κατάλληλο φαγητό, το οποίο σερβίρεται στο παιδί, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού. Φωτογραφικό Υλικό