Επιλογή / Select

header

Για τη μεταφορά των μικρών μας μαθητών, ο σταθμός μας διαθέτει νέο, σύγχρονο, ιδιόκτητο λεωφορείο, που πληρεί στο μέγιστο τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα ασφαλείας.


 Πληροφορίες

 Διαθέτει 32 θέσεις, με ζώνες ασφαλείας, για παιδιά από 2,5 ετών και άνω, ενώ για τα βρέφη και παιδιά κάτω των 2,5 ετών διατίθενται ειδικά καθίσματα, για την ασφαλή μεταφορά τους.

 Το σχολικό λεωφορείο εξυπηρετεί και τους 2 σταθμούς, σε Λιθάρι και Σολάρι.

 Χρησιμοποιείται για την παραλαβή και παράδοση των μαθητών μας, αλλά και για τη μεταφορά τους σε εκδρομές και επισκέψεις του σχολείου μας.

 Καθημερινά, εκτελεί 4 δρομολόγια: 2 δρομολόγια το πρωΐ για την παραλαβή και 2 δρομολόγια το μεσημέρι για την παράδοση των παιδιών.

 Τα πρωϊνα δρομολόγια ξεκινούν στις 07:30 και τα μεσημεριανά δρομολόγια ξεκινούν στις 13:00.

 Η παραλαβή και παράδοση των παιδιών γίνεται, συνοδεία εκπαιδευμένης παιδαγωγού, σε προκαθορισμένη τοποθεσία και ώρα, από τους γονείς ή από εξουσιοδοτημένο κηδεμόνα.

 Τα δρομολόγια του λεωφορείου μας εξυπηρετούν όλη την πόλη της Κέρκυρας και τα προάστια:

Μαντούκι, Ποταμός, Αλυκές, Κοντόκαλι, Αλεπού, Κανάλια, Αεροδρόμιο, Γαρίτσα, Ανάληψη, Κανόνι κ.α.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα δρομολόγια, τις περιοχές, που εξυπηρετούμε και τις ώρες παραλαβής και παράδοσης των παιδιών ή για έκτακτες αλλαγές, παρακαλούμε επικοινωνήστε έγκαιρα με τη διεύθυνση του σταθμού μας (κ. Σωτηριανό Ιωάννη) στο  26610 44527 Φωτογραφικό Υλικό