Επιλογή / Select

header

Ο Παιδικός Σταθμός Childrens World οργανώνει και συμμετέχει ενεργά σε πολλές δράσεις, που σκοπό έχουν την ενίσχυση τοπικών φιλανθρωπικών συλλόγων και σωματείων, όπως το εργαστήρι "Η Μέλισσα", ο σύλλογος "ΦΛΟΓΑ" και ο εθελοντικός οργανισμός "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Κάθε χρόνο στους χώρους του σταθμού μας, στο Λιθάρι, οργανώνουμε και φιλοξενούμε φιλανθρωπικό παζάρι, όπου οι γονείς και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν χειροποίητες κατασκευές από τα παιδιά και τις παιδαγωγούς του σχολείου μας, καθώς και άλλα αντικείμενα, όπως παιχνίδια, βιβλία, στολίδια, γλυκίσματα κ.α., που προσφέρονται από οικογένειες, τοπικές επιχειρήσεις, τοπικές αθλητικές ομάδες και σωματεία κτλ., που στηρίζουν την προσπάθεια μας. Τα έσοδα κάθε χρόνο διατίθενται για τους σκοπούς φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Παράλληλα, οργανώνουμε συγκεντρώσεις τροφίμων, ρούχων, υποδημάτων κτλ., τα οποία διανέμουμε σε συλλόγους υποστήριξης άπορων ατόμων και οικογενειών.

Για τη δράση και την κοινωνική προσφορά, ο σταθμός μας έχει βραβευθεί με επαίνους από τοπικά σωματεία και συλλόγους, κάτι που για μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, αλλά και ευθύνη, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, με κάθε τρόπο, στη μικρή μας κοινωνία. Φωτογραφικό Υλικό