Επιλογή / Select

 Υπηρεσίες

Οι βασικές υπηρεσίες, που παρέχει ο σταθμός μας, πέρα της φύλαξης και της εκπαίδευσης των παιδιών, είναι η σίτιση τους και η μεταφορά με λεωφορείο.

Ο σταθμός Childrens World στο Λιθάρι διαθέτει εστιατόριο, όπου καθημερινά, τα παιδιά λαμβάνουν το πρωϊνο και μεσημεριανό τους. Το φαγητό είναι σπιτικά μαγειρεμένο, με αγνά υλικά, προσεκτικά διαλεγμένα από τους προμηθευτές μας. Περιέχει ποικιλία τροφών, που προσφέρουν στα παιδιά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, σύμφωνα με μενού και διαιτολόγιο, που καταρτίζει επιστημονικός συνεργάτης του σταθμού μας, διαιτολόγος - διατροφολόγος. Το εστιατόριο πληρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και πυρασφάλειας.

Για τη μεταφορά των μαθητών, ο σταθμός μας διαθέτει σύγχρονο, ιδιόκτητο λεωφορείο, το οποίο καθημερινά εκτελεί δρομολόγια για την παραλαβή και παράδοση των παιδιών στους γονείς τους. Διαθέτει 32 θέσεις για παιδιά, με ζώνες ασφαλείας, ενώ για τα μικρότερα παιδιά και τα βρέφη διατίθενται ειδικά καθίσματα για την ασφαλή μεταφορά τους. Τα δρομολόγια, παρουσία εκπαιδευμένης συνοδού, καλύπτουν όλη την πόλη της Κέρκυρας και τα γύρω προάστια. Το λεωφορείο μας πληρεί όλους τους κανόνες και πρότυπα ασφαλείας.

Επιπλέον των βασικών υπηρεσιών, ο σταθμός μας στο Λιθάρι διαθέτει σύγχρονο και άνετο παιδοχώρο. Ο παιδοχώρος χωρίζεται σε στεγαζόμενο χώρο με παιδότοπο και ειδικά διαμορφωμένο κήπο με παιχνίδια και φιλοξενεί δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Φιλοξενεί όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότες του σταθμού μας (γιορτές, συναντήσεις γονέων, σεμινάρια κτλ.), ενώ λειτουργεί και ως χώρος αναψυχής κατά τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, για τους γονείς, που θέλουν να τον επισκεφθούν με τα παιδιά τους. Επίσης, ο χώρος διατίθεται για την οργάνωση παιδικών πάρτυ και γιορτών.


 Υπηρεσίες στο Βρεφικό Σταθμό | Λιθάρι

 Σίτιση
 Μεταφορά με Λεωφορείο
 Παιδοχώρος
 Ασφαλιστική Κάλυψη

 Υπηρεσίες στον Παιδικό Σταθμό | Σολάρι

 Σίτιση
 Μεταφορά με Λεωφορείο
 Ασφαλιστική Κάλυψη

header

Το σχολείο μας παρέχει πρωινό και μεσημεριανό φαγητό, σπιτικά μαγειρεμένο, με αγνά υλικά, που διαλέγουμε προσεκτικά από τους προμηθευτές μας.

Περιέχει ποικιλία τροφών, που προσφέρουν στα παιδιά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Το ελαιόλαδο, τα φρούτα, τα λαχανικά, το φρέσκο ψωμί, το νόστιμο κρέας και το ψάρι, τα πεντανόστιμα λαδερά φαγητά και οι σούπες κάνουν την ώρα του φαγητού πραγματική απόλαυση για τα παιδιά μας.

header

Για τη μεταφορά των μικρών μας μαθητών, ο σταθμός μας διαθέτει νέο, σύγχρονο, ιδιόκτητο λεωφορείο, που πληρεί στο μέγιστο τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα ασφαλείας.

header

Ο παιδοχώρος λειτουργεί σε ένα ευχάριστο, ιδανικά διαμορφωμένο χώρο με πρωτοποριακές εγκαταστάσεις και άρτιο εξοπλισμό, ώστε να προσφέρει ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τα παιδιά.

Βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταθμού μας, στο Λιθάρι, Ποταμού. Αποτελείται εσωτερικά από μεγάλο, στεγαζόμενο, προστατευμένο και θερμαινόμενο χώρο με παιδότοπο και εξωτερικά, από ειδικά διαμορφωμένο κήπο με παιχνίδια. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να φιλοξενήσει δραστηριότητες όλη τη χρονιά, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών.